22.03.2018  |  Kitchen  |  Udstyr

Længe leve blonderne

130 års jubilæum

I år fejrer Royal Copenhagen 130 års jubilæum for det historiske service med blondekant, Musselmalet Halvblonde og Hvid Riflet Halvblonde samt Prinsesse, og i den forbindelse introduceres der også nye steldele i både Prinsesse, Riflet Contrast, Blå og Sort Mega Riflet samt Musselmalet Riflet.

Royal Copenhagen er kendt over hele verden for at skabe eksklusivt håndlavet porcelæn, der gennem generationer har pyntet i hjem og sørget for veldækkede borde.

Det var detaljens sande mester, Royal Copenhagens kreative direktør Arnold Krog, der for 130 år siden, i 1888, introducerede en elegant blondebort til det originale Musselmalet Riflet stel fra 1775. Arnold Krog nyfortolkede dog blondeborten og skabte en håndmalet kantdekoration, der omkranser det originale mønster. Således blev det dengang nye service Musselmalet Halvblonde og det mere simplistiske Hvid Riflet Halvblonde født.

www.royalcopenhagen.com

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere