01.04.2020  |  Kitchen  |  Table top

Kulør på kaffebordet

Indhold fra partner Hvad er dette?

De nye MIX’N’MATCH krus fra RIG-TIG er til dem, der elsker at indrette køkkenet med skønne farver og personlige detaljer.

De nye MIX’N’MATCH krus fra RIG-TIG er til dem, der elsker at indrette køkkenet med skønne farver og personlige detaljer. I sættet med fire krus, har hvert krus sit eget formsprog og farve, hvilket giver en uhøjtidelig stemning på køkkenhylden eller bordet.

Med inspiration i loppemarkedsfund og det uperfekte, er MIX’N’MATCH krusene med deres farver, skabt til at blive set og lagt mærke til. Mikset med de fire pasteller skaber et sommerhusagtigt look, hvor hvert familiemedlem eller gæst kan have sin favorit.

Skal kaffen eller teen serveres i stuen eller haven er CARRY-ON serveringsbakken en sikker hjælper. De høje kanter gør det nemt at holde styr på bakkens indhold, og giver samtidigt et godt greb, når den bæres. Med det minimalistiske design og den fine  lysegrå farve, passer CARRY-ON sammen med de fleste stel.

Skal der et ekstra pift af sommer på bordet, kan den charmerende POUR-IT kande i en frisk solgul farve bruges både til servering af saft eller til en smuk buket af vilde blomster.

MIX’N’MATCH krusene og CARRY-ON serveringsbakken vil kunne findes online og i butikkerne fra marts 2020.


PRODUKTINFO

MIX’N’MATCH krus (design: Debiasi Sandri)
Materiale: Glaseret stentøj
Mål: 9,3 x 12,5 x 7 cm / Volume: 0,3 l.
Farve: Sæt med 4 pastelfarver – blå, gul, lyserød, grøn
Vejl. udsalgspris: DKK 199,95

CARRY-ON serveringsbakke (design: Søren Refsgaard)
Materiale: Rustfrit stål
Mål: 47 x 30 x 5 cm
Farve: Lysegrå
Vejl. udsalgspris: DKK 299,95

POUR-IT kande (design: Pierre Foulonneau)
Materiale: Stentøj
Mål: 17,5 x 11 x 16,5 cm
Volume: 1 l
Vejl. udsalgspris: DKK 249,95

RIG-TIG
RIG-TIG betyder ”lige, som det skal være”. Vi har fokus på at få designet helt rigtigt, så form og funktion er i perfekt balance, og alle produkter fungerer optimalt, når der er travlt i køkkenet. ’RIG-TIG’ betyder også, at priserne er helt rigtige - samtidig med at der tages hensyn til naturens begrænsede ressourcer gennem en cirkulær tankegang. Udviklet i samarbejde med danske og internationale designere, er RIG-TIG kollektionen lig med smukke, innovative og prisvindende produkter til madlavning, bagning, servering og opbevaring samt livet på farten.

Mere fra RIG-TIG

RIG-TIG

https://www.rig-tig.com/dk

  • +45 39 62 30 55
  • Christianshavns Kanal 4

Filosofien bag RIG-TIG er, at alle produkter skal fungere optimalt, når der er travlt i køkkenet. Bag produkterne står danske og internationale designere, og mange RIG-TIG produkter har spændende, innovative funktioner, mens andre produkter kombinerer velkendte funktioner i ét og samme redskab. Produkterne er udført i mange forskellige materialer og spænder fra enkle redskaber til komplette produk…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere