Design- og madbrandet, Kähler Design, har åbnet en restaurant i Tivoli, hvor gæsterne nemt kan følge med i kokkenes anretning af de kulinariske delikatesser og tjenernes tryllerier med cocktails og andre drikkevarer. Ønsket er at skabe et tættere forhold mellem vært og gæst, og Kählers erfaring er, at det giver en mere levende og dynamisk restaurantoplevelse. Samhørigheden mellem den råvare, der kommer ind i køkkenet, og den smagsoplevelse gæsten får serveret, bliver en mere synlig del af Kähleroplevelsen.
Som gæst vil du kunne forvente en madoplevelse, der ærligt læner sig op af vores særegenhed ved at være en nordisk designrestaurant. Vi lægger stor vægt på de gode råvarer, der findes naturligt overalt i Norden både på land og til vands. Det, gæsten oplever på tallerkenen, er resultatet af et sundt og godt samarbejde med alle vores leverandører, og vi kan derfor lægge alle vores kræfter og kærlighed i maden og råvarerne, som det nu også kan ses direkte fra bordene, siger Magnus Brandt, der er køkkenchef hos Kähler i Tivoli.