28.03.2017  |  Business  |  Branchenyt

Kähler-ejer køber halvdelen af Paustian

Franz Longhi, der ejer designvirksomheden Kähler, har købt halvdelen af det danske møbelhus Paustian, der lige nu er ramt af millionunderskud.

- Jeg glæder mig til at bidrage til omstillingen og væksten i en unik virksomhed med udgangspunkt i Paustians historiske DNA, designpassion og pionérånd, siger Frantz Longhi i en pressemeddelelse. Han har netop købt halvdelen af Paustian, efter at det danske møbelhus er kommet i store problemer som følge af indførelsen af et nyt it-system.

IT-systemet har givet Paustian et to-cifret millionunderskud. Årsregnskabet fra 2015/2016 viste et underskud på 15,7 millioner kroner grundet den fejlslagne it-konvertering, skriver detailfolk.dk.

Frantz Longhi kommer fremover til at være formand i Paustians betyrelse, mens Stefan Kercza, der er tidligere topchef i Eniro Danmark, er blevet ny næstformand i Paustian, og Janne Moltke-Leth er udpeget som ny administrerende direktør.

Paustian har en butik i både København og Aarhus. Derudover har møbelkæden et showroom i Shanghai.

Mere fra Jeanette

Jeanette Dollerup Nørgaard

Se profil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere