15.11.2016  |  Business  |  Branchenyt

Kähler dropper salgsplaner

Kähler-ejer Frantz Longhi lægger sine planer om at sælge Kähler til en kapitalfond på hylden. Ifølge Frantz Longhi skyldes beslutningen bl.a. urolige medarbejdere.

I starten af 2016 kom det frem, at Kähler blev sat til salg, og at Kählers ejer Frantz Longhi var på udkig efter en kapitalfond, der ville poste penge i virksomheden. For nogle måneder siden stod det dog klart, at ingen kapitalfonde vil købe Kähler grundet nedjusterede vækstmål.

Læs også: Kaptialfonde afviser Kähler

Nu står endnu en ting klart: Kähler dropper planerne om et salg, skriver Børsen. Meldingen kom frem i forbindelse med, at Frantz Longhi præsenterede Kählers regnskab for 2015/16, hvor han samtidig nedjusterede forventningerne til fremtidens indtjening kraftigt.

Urolighed blandt medarbejdere
Processen med at finde en kapitalfond, der kunne blive medejer af Kähler, trak ud, hvilket ifølge Frantz Longhi skabte usikkerhed blandt medarbejderne. En usikkerhed, som er blandt årsagerne til beslutningen.

”Sådan en proces skal man ikke køre i for lang tid, for det gjorde medarbejderne urolige og skaber noget usikkerhed for, hvad der skal ske i fremtiden”, siger han til Børsen.

Kähler og Frantz Longhi har dog fået noget godt ud af processen – nemlig en form for gratis rådgivning og læring:

Læs også: Kähler Design indgår strategisk aftale med F&H

”En af grundene til, at vi satte processen i gang, var for at lære noget om, hvordan nogle eventuelle partnere tænker. Så det har bestemt ikke været spild, og vi har lært af det”, lyder meldingen.

Frantz Longhis plan er stadig at brede Kähler ud på det globale marked, hvilket ifølge ham selv godt kan lade sig gøre uden en medejer.

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere