Jul 2016

Branchenyt

Årets julehandel er eksploderet på imerco.dk

Danskerne handler mere og mere på nettet, og især i november og december er købene blevet foretaget på nettet. Det har man i høj grad oplevet på Imercos webshop.

Brugskunst

Så er julen over os – igen

Branchen er i fuld gang med at forberede julen. Vi har set på en række af de mange produkter, der finder vej til butikkerne over den kommende tid, og vi har kastet et blik på en rapport skrevet for Tendence omkring julehandlen.

Brugskunst

Julepynt i modefarver

Overraskende farver

Indhold fra partner

Brugskunst

Julehandlen er i fuld sving...

Dette års julekollektion fra Chic Antique emmer af charme, romantik, glimmer og glitter - og julehandlen er allerede godt igang

Indhold fra partner

Brugskunst

Jul i en ny og moderne fortolkning

Stelton Christmas Collection er Steltons helt nye bud på en julekollektion. Den beskrives som essensen af den klassiske jul i en ny og moderne fortolkning. Kollektionen lanceres som et fuldt koncept, og planen er at udbygge den år for år.

Trends

Tendence 2016: Ny struktur skaber synergi og nye impulser

Julen står for døren – i hvert fald for design- og interiørbranchen. På Tendence præsenteres nyheder til den kommende højtid. Denne gang har messen fået ny struktur til fordel for indkøberne, mener marketingdirektør Erdmann Kilian.

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere