07.04.2021  |  Bloom  |  Outdoor

Italiensk design til terrassen

Foråret er kommet, og vi begynder at høre fuglene synge, alt imens blomsterne spirer og gror. Det betyder også, at haven og terrassen skal gøres klar til mange hyggelige stunder.

Italienske Talenti Outdoor Living har lanceret en ny kollektion af havemøbler under navnet Coral. Kollektionen består af modulopbyggede sofaer og sofaborde, loungestole, spisebordsstole og borde, barstole, barborde samt solsenge – alt hvad man behøver til at indrette terrassen og det øvrige uderum.

Smukt designet i moderne stil og med materialer, der kan klare de til tider skiftende vejrforhold i norden.

Coral kollektionen er inspireret af modularitet og er karakteriseret af materialer som aluminium og flettet reb, der både pryder møblerne og samtidig sikrer kvalitet og lang holdbarhed.

Det flettede reb er en gennemgående detalje på siddemøblerne sammen med det karakteristiske stel i aluminium på bordene, der er udført med en stenbordplade. Møblerne findes i to farver; hvid/beige og graphite/mørkegrå.

- HCL

Denne artikel er en del af temaet Outdoor 2021

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere