Isenkræmmer

Branchenyt

Kop & Kande åbner i Silkeborg

Erfaren isenkræmmer står bag den nye butik i Midtjylland.

Ledelse & drift

5 hurtige til Martin Lundhøj

Martin Lundhøj er købmand med stort K, og han har næse for forretning. Tilbage i 1992 åbnede han Hørsholm Isenkram og derefter fulgte isenkræmmere i Hornbæk, Silkeborg, Helsinge, Helsingør og Farum. Efterfølgende er der kommet endnu en butik i Hørsholm, to webshops og Da’core A/S, som er grossist primært på havemøbler. Nu er en ny kæde også kommet til. Vi taler her med Martin om branchens udvikling, og om hvad den nye kæde ”Designgaven” byder på.

Branchenyt

Dødsfald: Ib Teilmann

Tidligere Isenkræmmer Ib Teilmann fra Herning er død.

Branchenyt

Isenkræmmer-lærer indstilles til Politikens Undervisningspris

Kent Morgenstjerne, der underviser på isenkræmmeruddannelsen på Handelsfagskolen i Odder, er af flere af sine elever blevet indstillet til Politikens Undervisningspris 2017.

Branchenyt

40 år i en spændende branche

Peter Kroll etablerede Ideform i Charlottenlund for 40 år siden. Han ser tilbage på en spændende branche i rivende udvikling, og på de mange spændende mennesker, han har mødt igennem tiden.

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere