23.04.2019  |  Business  |  Branchenyt

Ny isenkræmmer åbner snart i Køge

Centralt placeret i Nørregade.

Lokalerne der tidligere husede legetøjsforretningen Fætter BR bliver nu omdannet til Isenkræmmerforretning, når Din Isenkræmmer åbner i starten af maj.

Det er Mogens Lund Sørensen, der gennem 20 år har drevet Din Isenkræmmer i Hornbæk, der nu åbner den nye butik i Køge. Det sker efter han lukkede butikken i Hornbæk i februar.

"Køge er en by i vækst og med masser af potentiale, så jeg har den helt rigtige mavefornemmelse omkring åbningen af forretningen. Og så har jeg været heldig med at få dette lokale midt i byen," fortæller Mogens Lund Sørensen til sn.dk (Sjællandske Medier).

Kæden Din Isenkræmmer består af selvstændige forretninger over hele landet, som blandt andet har fordelen af fælles indkøb.

www.dinisenkraemmer.dk

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere