11.10.2018  |  Business  |  Branchenyt

Dødsfald: Ib Teilmann

Tidligere Isenkræmmer Ib Teilmann fra Herning er død.

Ib Teilmann kom ind i isenkrambranchen, da han etablerede NB Isenkram i ydmyge lokaler i Bryggergade i Herning. Han drev butikken på sin helt egen måde og blev hurtigt et kendt ansigt både i Herning og i branchen. Butikken flyttede til bedre og større lokaler i Bredgade, og i 1997 åbnede han også i Herning-centeret og drev således to Kop & Kande butikker med stor succes.

”Vi må desværre meddele, at vort mangeårige medlem i Herning,
Ib Teilmann, er død. Ib døde efter en sygdomsperiode”, lyder det fra Group Nordic i et leverandørblad udsendt i denne uge.

I brevet beskrives det ligeledes at Ib Teilmann var den fødte købmand, der altid stod klar til en god handel – og gennem årene var han et særdeles aktivt medlem i Group Nordics bestyrelser og vareudvalg. I 1999 blev Ib kåret til Årets Isenkræmmer og han markerede sig i det hele taget som en isenkræmmer, der ville fremad. Han afhændede begge sine butikker i 2008, men bevarede mange kontakter og venskaber i branchen frem til sin død.

Ib Teilmann blev 62 år.

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere