11.06.2020  |  Bloom  |  Outdoor

Innovativ robotløsning

Robomow har netop udviklet RobotConnect+ - et modul, der skal gøre det lettere at styre sin robotplæneklipper.

Robotplæneklippere er for alvor blevet populære og findes i rigtig mange haver. Men trods moderne teknologi virker fjernkontrol af robotterne stadig som en futuristisk funktion for mange brugere.

Derfor har Robomow udviklet RoboConnect, der giver mulighed for at kontrollere robotten, uanset hvor man befinder sig. 

Ingeniørerne hos Robomow har udviklet RoboConnect+-modulet for at give ekstra sporingsevne og flere kontrolmuligheder. Med RoboConnect+ får man GPS-sporing og et SIM-kort-baseret mobilnetværk. 

Robomow robotplæneklipperne kan også bruge GPS-sporing via mobilnetværket til at sende opdateringer på seneste placering flere gange om dagen. Robomow robotplæneklippere med RoboConnect kan ydermere svare på stemmekommandoer gennem Amazon Alexa-kompatible enheder.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere