20.11.2020  |  Business  |  Branchenyt

imm cologne aflyser næste års messe

Den særlige hybrid-udgave af imm cologne til januar næste år, er netop blevet aflyst. Det sker på baggrund af coronavirussens udvikling i Europa og Tyskland, melder Koelnmesse.

“Vi har været nødt til at se virkeligheden i øjnene, selvom det er smertefuldt. Grundet omstændighederns dynamiske udvikling, var usikkerheden blandt vores udstillere og besøgende simoelthen for stor. Beslutningen er gearet mod interiør-branchen og fastlagt i tæt konsultation med vores konceptuelle sponsor VDM, såvel som vores udstillere og partnere”, fortæller Gerald Böse, CEO hos Koelnmesse. 

Da messens koncept skulle være baseret på sammenhængende offline og online formater, vurderer messearrangørerne, at arrangementer ikke kunne gennemføres udelukkende digitalt. Messen skulle have fundet sted den 20.-23. januar og spillet en aktiv rolle i at tackle den nuværende krise. 

Messens ‘on-site’ oplevelse er, og vil altid være noget helt specielt. Men udviklingen de sidste par uger har vist, at denne aflysning er den rigtige beslutning – og netop fordi det er hensigtsmæssigt i forhold til situationen”, fortsætter topchefen.

Den næste imm cologne finder sted til januar 2022. Et koncept, Koelnmesse allerede er i fuld gang med at planlægge. 

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere