12.04.2018  |  Business  |  Branchenyt

Imerco har fortsat problemer med svindlere

Interiørkæden advarer mod falske sms’er med link til gavekort.

Imerco advarer om, at svindlere sender falske sms'er ud til butikskædens kunder. Det skriver BT.

Tilbage i slutningen af februar advarede Imerco sine kunder om at der var falske sms'er i omløb:

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

'Vi oplever desværre, at mange har modtaget en falsk sms fra 'Imerco', som siger, at 'Du er en af de 3 vindere' med et link til et såkaldt gavekort. Dette er IKKE fra os, og vi tager klar afstand fra sådanne falske sms'er og e-mails, som udnytter vores navn. Vi kan kun opfordre til at slette sms'en og ikke klikke på linket”, skrev Imerco på Facebook den 27. februar 2018.

Men desværre fortsætter svindelnummeret og ifølge BT har nogle af Imercos kunder modtaget den falske sms så sent som i denne uge.

Svindel-sms'en, som en kunde modtog tirsdag den 10. april i år, blev sendt fra samme nummer, som kunden tidligere havde modtaget reel information fra Imerco på, og det fik derfor kunden til at tro, at den var afsendt af Imerco.

På Imercos Facebook-side fortæller mange kunder, at de også har modtaget beskeden - også de seneste par dage. I de fleste tilfælde er den falske sms sendt fra udenlandske numre. Desværre er nogle af kunderne faldet i svindlerens fælde.

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere