02.10.2018  |  Business  |  Branchenyt

Illums Bolighus åbner ny butik

Butik nummer 15 åbner på torsdag i Hørsholm.

Illums Bolighus udvider med endnu en butik i Nordsjælland, når deres nyeste butik åbner i Hørsholm på torsdag den 4. oktober. Det skriver Ugebladet Hørsholm.

Butikken skal bestyres af Gitte Olsson, der kommer fra Inspiration i Hørsholm Midtpunkt, hvor hun har været i 16 år, så hun er allerede et kendt ansigt for både kunder i byen og leverandørerne i branchen.

"Vi har længe været på udkig efter at komme til Hørsholm. Vi ved jo fra vores kundeklub 'No. 1', at de fleste af vores kunder bor nord for København, og vi mener at have fundet det helt rigtige sted her," siger Henrik Ypkendanz og Gitte Olsson til Ugebladet Hørsholm, der ligeledes beskriver at Gitte Olsson og Henrik Ypkendanz har kendt hinanden i mange år, ja siden Gitte for 23 år siden kom i lære i Magasin, hvor Henrik dengang var forretningschef.

www.illumsbolighus.dk

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere