16.01.2019  |  Bloom  |  Outdoor

Hus til havens fugle

Wildlife Gardens kombinerede fugle- og foderhuse er som små udgaver af svenske træhuse med runde indgangshuller og siddepinde til fuglene.

Kollektionen er designet i samarbejde med ornitologiske eksperter og resultatet er et håndlavet produkt fremstillet i massivt træ og malet med miljøvenlig maling. Nyeste tilføjelse til Multiholk serien af fuglehuse er et lysegrønt hus med mørkegrønne vinduesrammer.

I 2018 besluttede WildLife Garden at blive en del af WWF Corporate Club og betaler derfor årligt et gebyr til WWF, som går til at støtte bevaringsprojekter rundt om i verden.

www.wildlifegarden.info

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere