25.06.2018  |  Business  |  Branchenyt

Hop i poolen på toppen af Tivoli

Danmark har fået sin første rooftop pool på toppen af et københavnsk hotel.

I sidste uge åbnede en helt ny tagterrasse med opvarmet pool og en fantastisk udsigt over København. På toppen af Tivoli Hjørnet er der blevet bygget et 1300 m2 stort område med en udendørspool på 60 m2, poolbar og loungeområde. Tagterrassen, der hører til Hotel Nimb, har en unik beliggenhed med udsigt over Tivoli og det meste af København. Den nye tagterrasse er ikke kun for hotellets gæster, men for alle der vil nyde udsigten og de luksuriøse faciliteter.

Den særlige Nimb-stil, som blandt andet er populær blandt hotellets internationale gæster er fortsat oppe på tagterrassen. Den 60 m2 store pool er specialdesignet og beklædt med italienske mosaiksten, der er håndsorterede efter farve. Derudover er området indrettet med sort/hvide loungemøbler med enkelte farveindslag, som de grøn- og hvidstribede puder og daybeds, parasoller og grønne planter. Men det mest spektakulære element må være den enestående udsigt over Tivoli og København fra alle vinkler.

”Jeg stolt over, at det er lykkedes for os at føre stilen fra Nimb med op på taget. Vores mantra er: tid og plads er luksus; lige fra de store værelser, suiter og for branchen meget store badeværelser og Nimb Bar med højt til loftet og nu også Nimb Roof med god plads til at nyde tiden og den unikke udsigt”, fortæller Nimbs chefdesigner René Jasper Thomsen, der har stået for den kreative idé og designet bag Nimb Roof.

Det udtaler han i en pressemeddelelse, udsendt om den nye tagterrasse, hvori også Tivolis administrerende direktør, Lars Liebst udtrykker sin glæde over Nimb Roof:

”Nimb Hotel er gennem flere år blevet tildelt meget international anerkendelse. Derfor er det naturligt, at vi nu har taget skridtet videre, og som det første hotel i Danmark har fået specialdesignet en pool på taget med poolbar og loungeområde. Dels for at imødekomme den stigende efterspørgsel på unikke hotelophold i den eksklusive del af markedet, dels for at bidrage til at positionere København og Danmark i en kvalitetsbevidst og attraktiv målgruppe.”

Til august suppleres hotellet yderligere af Nimb Welness, der bliver et eksklusivt center for træning og wellness med hamam, massagerum og de nyeste fitnessmaskiner.

Internationale priser

Bare i november sidste år åbnede Tivoli Hjørnet, og som en del af det projekt blev Nimb Hotel udvidet med 21 nye værelser, der alle har balkon og udsigt til Tivoli. Og nu lanceres, så altså, Nimb Roof og til august Nimb Wellness.

Både Nimb Hotel og Tivoli Hjørnet er blevet tildelt internationale priser for både arkitekturen og den helt særlige stemning, som tilføres begge faciliteter.

Tivoli Hjørnet blev for nylig tildelt en American Architecture Award i kategorien “mixed-use buildings”. Prisen gives til bygnings- og landskabsdesign udført af amerikanske arkitekter i eller uden for USA og uddeles af The Chicago Athenaeum: Museum of Architecture and Design og The European Centre for Architecture Art Design and Urban Studies. Tivoli Hjørnet er tegnet af Pei Cobb Freed & Partners Architects, som har hovedkvarter i New York.

Mens Nimb Hotel i 2015 blev kåret som verdens bedste hotel af Small Luxury Hotels. Nimb blev udvalgt blandt 520 hoteller fra 82 lande. Nimb Hotel er desuden det hotel i verden med flest forskellige restauranter under samme tag.

Ikke kun for gæster

Det slås i pressemeddelelsen fast at det nye Nimb Roof ikke blot er for hotellets gæster, og henover sommeren vil der tre gange om ugen være særlige events med fokus på spisning og musik – og altså åbent for alle.

Læs mere om disse events og Nimb Roof her: www.nimb.dk/summer

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere