13.08.2020  |  Business  |  Branchenyt

Årets vinder af Designbaseprisen 2020: Sinnerup i Århus er et inspirerende livsstilsunivers

Med aflysningen og den igen udskudte messe The Inspired Home i Chicago, er Sinnerups butik i Århus endnu en gang vinderen af dette års Designbasepris.

Coronaen har haft en enorm indflydelse på hele vores samfund – og også på Designbaseprisen og nomineringen til Gia Award, der uddeles i forbindelse med The Inspired Home Show i Chicago.

The Inspired Home Show blev nemlig aflyst i 2020, og i 2021 er messen i øvrigt flyttet fra marts til august.

Det betyder, at Sinnerups butik i Århus, der vandt Designbaseprisen i 2019, også er vinderen af Designbaseprisen i 2020 og dermed nomineres til Gia Award, hvor verdens mest fremtrædende detailhandelseksperter udvælger verdens bedste detailbutikker.

Da Sinnerup vandt Designbaseprisen i 2019 fulgte der foruden æren og en Designbaseskulptur også en rejse til Chicago til The Inspired Home Show og Gia Award uddelingen med prisen. Den rejse sker nu i forbindelse med messen i august 2021.

I mellemtiden har Sinnerup dog ikke ligget på den lade side, for den 36000 kvm store butik, der vandt prisen i 2019 er siden blevet yderligere renoveret og moderniseret, og det inspirerende univers, hvor kunderne kan opleve alt fra køkkenværktøj til møbler – alt sammen bundet sammen af livsstil, er kun blevet styrket yderligere.

I løbet af efteråret vil vi naturligvis bringe en reportage fra butikken i Designbase, hvor vi går tæt på butikken, webshoppen med mere. Alle de elementer, der gjorde, at butikken vandt Designbaseprisen i 2019, og nu går videre med en Gia Award nominering til 2021.

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere