25.10.2017  |  Kitchen  |  Udstyr

Fiskars fuldender den eksklusive Rottiser-serie

Indhold fra partner Hvad er dette?

De velkendte Rotisser-pander får nu følgeskab af fire elegante nyheder; en kasserolle, en gryde, en sauterpande og et stegefad.

Rotisser er en robust og luksuriøs serie, der kombinerer de nyeste teknologier indenfor induktion med materialer af højeste kvalitet og et prisbelønnet design. Serien fungerer på alle kogezoner, er ovnfast op til 240 grader - og så er den elegant til servering.

Pander og sauterpanden har Optiheat-teknologi, der automatik slår fra ved 230 grader på induktion – og dermed forhindrer panden i at overophede. Dette sikrer en optimal stegetemperatur, samtidig med at stegepandens levetid forlænges i forhold til almindelige stegepander. Teknologien virker kun på induktion.

Produktfunktioner:

1. Optimal og jævn varmefordeling: Fremstillet af tykt aluminium, der fordeler
varmen godt - også siderne.

2. Slidstærk belægning: Den holdbare slip-let-belægning (Hardtec Superior)
gør madlavningen nem – og så tåler den metalredskaber.

3. Energibesparende teknologi: Den specielle bund sikrer hurtigere opvarmning og bruger
mindre energi (Energy Base). Energi Base-teknologi opvarmer produktet 50%
hurtigere på keramisk kogezone.

4. Praktisk og elegant: Sikkert låg og håndtag i rustfrit stål der forbliver koldt.

Mere fra Fiskars Denmark A/S

Fiskars er et førende brand af funktionelle, brugervenlige og holdbare designløsninger af håndværktøj med mere. Fiskars’ produkter udspringer af ægte inspiration og er designet til at løse opgaven på den mest ubesværede og intuitive måde.Fiskars blev grundlagt i 1649 og er den ældste virksomhed i Finland. Vi har arbejdet med redskaber, skæreforarbejdning og opgaver i stål lige siden, vi begyndte f…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere