Pander

Udstyr

Aluminium til køkkenet

Morsø præsenterer et nyt gryde-/pandesæt fremstillet i støbt aluminium.

Branchenyt

Endnu et gennembrud fra SCANPAN

Den nye non-stick belægning fra SCANPAN - Stratanium - har helt enestående egenskaber og vil overleve enhver anden non-stick flere gange.

Indhold fra partner

Udstyr

Toughened Steel Professional

Godt nyt til den passionerede kok

Indhold fra partner

Udstyr

Hard Face. Din køkkenhelt!

Årets store nyhed fra Fiskars Kitchen er den minimalistiske, praktiske og hårdføre køkkenserie, Hard Face. Den ikoniske Hard Face-kollektion har gennemgået en grundig transformering til det nordiske marked. Med en Red Dot Award og overlegne egenskaber er Hard Face det ultimative valg for nordiske køkkenentusiaster.

Indhold fra partner

Udstyr

Innovativ køkkentøjsserie

Pander og gryder fra Tefal.

Udstyr

Non-stick pander

Le Creuset introducerer tre nye produkter i Toughened Non-Stick-serien.

Udstyr

Tefal Talent Pro

Talent Pro er en del af Tefals nye generation af køkkentøj!

Indhold fra partner

Udstyr

Lad Mette Blomsterbergs pandekager funkle i kobber

Pandekager er oplagte at nyde hele året og er elsket af store som små - og så er pandekagerne en af de få retter, der gør sig godt som både morgenmad, dessert og aftensmad alt efter hvilket fyld, der kommes i.

Indhold fra partner

Udstyr

Bøf i luksusklassen

Hvis du er vild med den eksklusive Tools-serie fra Iittala, så kan du godt begynde at glæde dig! Som noget helt nyt bliver der nemlig tilføjet pander til den verdensberømte serie, der bruges af folk, som sætter pris på gourmet i luksusklassen.

Indhold fra partner

Udstyr

Stegning til kanten

Har du nogensinde prøvet at brænde grønsagerne af? Eller stå med en alt for grillet bøf, lige inden gæsterne melder deres ankomst? Så har vi rigtig, gode nyheder til dig! Løsningen på alle de sorte uheld er Rotisser-panden fra Fiskars, der med den særligt udviklede Optiheat-teknologi sørger for at panden ikke bliver overophedet.

Indhold fra partner

Udstyr

Støbejernet er vores DNA

Det er snart 100 år siden, den første Le Creuset gryde forlod fabrikken i Frankrig. I dag er støbejern stadig Le Creusets DNA, men kollektionen breder sig over stentøj, vinværktøjer og gryder og pander i andre metaller. Det fortæller Henrik Dahl og Henrik Ekelin om en dag på kontoret.

Udstyr

Fiskars fuldender den eksklusive Rottiser-serie

De velkendte Rotisser-pander får nu følgeskab af fire elegante nyheder; en kasserolle, en gryde, en sauterpande og et stegefad.

Indhold fra partner

Udstyr

Prisvindende gryder og pander

Køkkenudstyr i aluminium.

Udstyr

Pandekagedag 2017

Vi er så småt ved at være klar til årets pandekage dag - er du?

Indhold fra partner

Udstyr

Unikt design fra 1958

Pande og kasserolle fra Le Creuset.

Udstyr

Ny grillpande

Firkantet nyhed fra Staub.

Udstyr

5 Gode Råd

5 gode råd til hvordan du bedst vedligeholder dit køkkentøj

Indhold fra partner

Udstyr

Støbejernet der skaber hygge og sjælefred

Umiddelbart rimer det robuste materiale støbejern ikke på hygge og sjælefred, men hos Morsø Jernstøberi er sagen en anden. Den over 160 år gamle virksomhed har netop lanceret sin nye køkkentøjsserie, som skal skabe en ’hyggelig eventyrboble’ i familiens skød.

Udstyr

Unikt håndværk i 90 år

Le Creuset kan i år fejre 90 års jubilæum. Det markerer den franske virksomhed ved blandt andet at lancere en jubilæumsgryde, som i Danmark kun kommer i 15 eksemplarer.

Udstyr

Eksklusive støbejernsgryder af genbrugsjern

Jernbanesveller og udtjente lastbiler forvandles til eksklusive støbejernsgryder. Det giver de ansatte i butikkerne en fantastisk historie at fortælle kunderne.

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere