11.04.2019  |  Business  |  Branchenyt

Funktionalitet kan godt rime på designpriser

Indhold fra partner Hvad er dette?

Fiskars, som er kendt for sine funktionelle produkter og orange redskaber, har de seneste år bevist, at gennemtænkt, funktionalitet godt kan kombineres med æstetik og design af højeste kaliber.

Ved uddelingen af Red Dot Design Awards 2019, modtog Fiskars to Best of the Best awards for det nye Waterwheel XL og den kommende serie af Norden økser. Fiskars, som er kendt for sine funktionelle produkter og orange redskaber, har de seneste år bevist, at gennemtænkt, funktionalitet godt kan kombineres med æstetik og design af højeste kaliber.

Virksomheden har således tidligere høstet Red Dot Awards for blandt andet Norden køkkengrejsserien og det første Waterwheel, som blev lanceret i 2016.

Red Dot Awards bliver givet til banebrydende produktdesigns udvalgt af en jury bestående af internationale designeksperter. Juryen tester og evalurer de indkomne produkter ud fra innovation, funktionalitet, ergonomi, holdbarhed og bæredygtighed. Til dette års prisuddeling har juryen modtaget over 5.500 produkter fra 55 forskellige lande.

Fiskars Norden økser

Fiskars har brugt deres mere end 300-års erfaring med økser i udviklingen af de kommende Norden økser. Serien består af tre økser med træskaft, som er ligeså holdbare som de velkendte Fiskars økser med skaft i FiberComp™. Træskafterne er lavet af hickorytræ af højeste kvalitet, som går igennem samlingen af FiberComp, der også holder øksehovedet sikkert på plads.
De nye økser kommer i tre størrelser - Norden økserne forventes lanceret i 2020.

Fiskars Waterwheel XL

Fiskars Waterwheel XL er den nyeste tilføjelse af vandhjul til en bred serie af vandingsudstyr. Det horisontale design kan placeres frit i haven og roterer 360°, hvilket gør det muligt at nå hvert et hjørne uden tunge løft og indviklede slanger. Vandhjulet kommer med – og uden hjul, og begge modeller har automatisk slangeoprul.
Lanceringen af de nye waterwheels i begyndelsen af 2019 kom samtidig med lanceringen af nye farvekodede koblinger – og slanger. Med farvekoder, kan man nemt se, hvilke koblinger, der skal bruges til samme farvekodede slanger. Som altid er Fiskars’ vandingsudstyr selvfølgelig kompatible med andre brands.

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere