11.06.2018  |  Kitchen  |  Udstyr

Den praktiske køkkenserie, Fiskars Functional Form, har fået et funktionelt makeover

Indhold fra partner Hvad er dette?

Hos Fiskars er funktionalitet i højsædet, og det skinner særligt igennem i relanceringen af Functional Form.

En lettere hverdag

Det nye udgave af Functional Form tilbyder en række af smarte løsninger, der gør produkterne exceptionelt nemme at bruge, rengøre og opbevare. Kollektionen er en frelser for alle, som jonglerer mellem en travl hverdag og lysten til madlavning. Det finskproducerede køkkengrej er optimeret til alle varmekilder og lavet af kvalitetsmaterialer, som kan tåle hverdagens udfordringer.

Funktionalitet i højsædet

Functional Form er karakteriseret ved en række af smarte funktioner:
Det ergonomiske bakelithåndtag bliver ikke varmt under madlavningen, og garanterer et sikkert, køligt og komfortabelt greb. De geniale grydelåg har en indbygget hældefunktion, der gør det nemt at dræne væsken uden hjælp fra grydelapper eller dørslag. Dertil er de transparente, hvilket giver frit udsyn og kontrol af maden. Hvis gryden er ved at koge over, kommer den praktiske damp- og kogefunktion til undsætning. Flyt blot lågets håndtag, så de hviler på grydens håndtag.

De hårdføre pander bliver hurtigt og jævnt opvarmet takket være energisparebunden, der er optimeret til 50% hurtigere opvarmning på glaskeramiske kogeplader. Dertil er panderne udstyret med en holdbar Hardtec™-belægning, der giver fremragende slip-let egenskaber.

Nemt at rengøre og opbevare

Functional Form er skabt til dagligt brug – og tåler opvaskemaskine uden bekymringer, det giver en hurtig og nem rengøring efter madlavningen. Produkterne er designede til at kunne stables, hvilket sparer værdifuld plads i køkkenskabene.

Functional Form-serien består af tre pander og en sauterpande i aluminium samt en kasserolle og fire gryder i rustfrit stål.

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere