Fødselsdag

Branchenyt

Peter Laursen fylder 50 år

Fredag 26. februar fylder direktør hos brugskunstvirksomheden Ib Laursen ApS, Peter Laursen, 50 år.

Table top

En klassiker fylder år

Dekoration

En magisk fødselsdag

Gør børnenes fødselsdage til noget ganske særligt – fra morgenvækningen til festen – med de nye, eventyrlige fødselsdagstog fra Medusa-Copenhagen.

Indhold fra partner

Branchenyt

Designbase fylder 100 år

For 100 år siden valgte en række fremsynede mennesker fra isenkrambranchen at udgive et magasin. Det har siden udviklet sig til Designbase. Missionen er den samme som dengang: At informere og inspirere branchen. Visionen er at forblive branchens go-to-place ved at tilbyde den mest moderne og involverende kommunikationskanal.

Branchenyt

80-årig fødselar hos Imerco

Isenkræmmerkæden Imerco fejrer selv 87 års fødselsdag disse dage. Ikke nok med det har Imerco Nykøbing Mors en medarbejder, som i juli fyldte 80 år.

Branchenyt

Gense bestikserie fylder 60 år

Genses bestik Focus de Luxe fra 1955 kunne lige så godt være designet i 2015 – 60 år efter. Og det sjove er, at bestikket øjeblikkeligt blev et hit, da det kom på markedet – og stadig er det. I dag måske endda mere aktuelt end nogensinde.

Branchenyt

Red Dot Design Award runder 60 år

Red Dot Award kan i år fejre rund fødselsdag.

Branchenyt

Dansk designer runder 50

Som 24-årig besluttede Mette Ditmer at gøre alvor af sin drøm om et liv som selvstændig og etablerede egen virksomhed med import af brugskunst. Siden har virksomheden, som bærer Mettes eget navn, sat stærke danske aftryk i mere end 30 lande verden over.

Tekstiler

Alt hvad du ønsker dig

Med Södahls eventyrlige, forfriskende fødselsdagsdug kan du på ingen tid skabe oprigtig fødselsdagsstemning og fest.

Indhold fra partner

Branchenyt

Reception: Joachim Brix-Hansen 50 år

Brix Design inviterer samarbejdspartnere, kollegaer, familie og venner til reception.

Branchenyt

Kop & Kande i Fredericia fylder fem år

For fem år siden slog Kop & Kande i Fredericia dørene op for første gang.

Brugskunst

Blå porcelænspassion gennem 240 år

Siden 1775 har porcelæn fra Royal Copenhagen været synonymt med kompromisløs kvalitet og moderne livsstil. I år fejrer Royal Copenhagen 240 års jubilæum som et af verdens mest kendte og eftertragtede porcelænsbrands og dengang som nu er grundstenen passion. Passion for håndværk, passion for kunst og passion for at skrive videre på porcelænshistorien. I centrum for jubilæumsfortællingen står stel nr. 1 – Musselmalet Riflet.

Indhold fra partner

Tekstiler

Fødselsdagsduge til piger og drenge

Lyserøde og lyseblå duge til fødselsdagsbørnene.

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere