28.02.2022  |  Interior  |  Design

Cozy living fejrer 10-års jubilæum med lancering af ny, stor kollektion

Indhold fra partner Hvad er dette?

Cozy living er kendt for håndlavede produkter i eget design, naturlige materialer og et smukt farveunivers. Designfirmaet blev etableret for 10 år siden og fejrer i år jubilæum med lanceringen af en ny, smuk kollektion kaldet BLISSFUL MOMENTS.

Den nye kollektion tager udgangspunkt i naturens elementer og glade minder, der sender tankerne hen på sommer, ferie og kvalitetstid. Blødt sand om fødderne, en frisk sommerbrise, den blå himmel og hypnotiserende solnedgange, blomster der springer ud, lyden af havet og familier der samles og hygger sig i solen. 

”Efter nogle år præget af pandemien, længes vi alle lidt ekstra efter at kunne nyde sommeren som før. At kunne rejse og være sammen med alle dem vi elsker, uden begrænsinger. Den længsel, positivitet og glæde, der nu spirer, er præcis de følelser, vi ønsker at vores nye kollektion skal hjælpe med at kultivere i endnu højere grad. Vi har med BLISSFUL MOMENTS skabt en kollektion, som tager udgangspunkt i den glæde sommerminder giver os. En kollektion der giver rig mulighed for blot at nyde nuet og hygge sig,” udtaler Tine Timm Hemicke, CEO.

Kollektionens smukke former og mønstre har taget inpiration fra netop elementer, som de fleste forbinder med sommer; muslingeskaller, strand, bølger og blomster. Farvepaletten inkluderer forskellige toner af brun og sand, frodige grønne nuancer og variationer af blå, der sender tankerne hen på himmel og hav. Sarte, bløde nuancer af hvid og støvet rosa giver kollektionen et feminint touch, mens den nye og legende Vintage Yellow giver varme til palletten. Cozy living arbejder med naturlige materialer, hvilket også gør sig gældende i den nye kollektion, hvor bl.a. marmor, træ, rattan, hør og muslingeskal skaber en skøn harmoni af elegante designs til hjemmet. 

Kollektionen inkluderer bl.a. en hel ny serie af spejle, småmøbler og sengegavle, samt lamper i både glas og keramik, der alle har til formål at skabe hyggelige rum, hvor man har lyst til at opholde sig i mange timer. Til sommerens fester introduceres både dug, stofserviet og servietholder, der løfter borddækningen til et nyt niveau. Sommerkollektionen inkluderer også bløde tekstiler og et stort udvalg af puder i både hør, bomuld og fløjl med forskellige blomstermønstre, striber og frynser som detaljer.

”I løbet af de sidste par år er vores hjem blevet vigtigere end nogensinde. Det er her vi både slapper af og arbejder, hvor vi tilbringer det meste af vores tid, og hvor vi skaber minder med dem vi holder af. De objekter og materialer, som vi bringer ind i vores hjem, skal derfor kunne give os både energi og ro og skabe en hyggelig atmosfære. Det har været målet med denne kollektion.”, udtaler Sine Cassias, Head of Design.

BLISSFUL MOMENTS kollektionen kan opleves her.
Kollektionen er tilgængelig for forhandlere nu og kan findes hos butikker landet over i løbet af foråret.
Nærmeste forhandler kan findes på www.cozyliving.dk

Mere fra Cozy living A/S

Cozy living A/S

www.cozyliving.dk

Cozy living skaber hyggelige rum med masser af karakter.  Designvirksomheden, der blev etableret i 2012 og nu forhandles i mere end 25 lande, er kendt for håndlavede produkter i eget design og et smukt farveunivers. Med et stort udvalg af bløde boligtekstiler, funktionelle småmøbler, dekorativ indretning, lamper og stearinlys, tilbyder Cozy living hverdagsvenlig l…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere