26.02.2021  |  Business  |  Branchenyt

Peter Laursen fylder 50 år

Fredag 26. februar fylder direktør hos brugskunstvirksomheden Ib Laursen ApS, Peter Laursen, 50 år.

Peter har været en del af virksomheden siden 2003 efter at have arbejdet en årrække i Fjernøsten. I 2006 indtog han direktørstolen efter sin far Ib Laursen.
Ib og Tove Laursen havde bygget firmaet op til at være førende i Danmark inden for engrossalg af brugskunst, interiør og boligindretning, og med sig i bagagen havde Peter Laursen værdifuld erfaring fra den Danske Ambassade i Beijing, hvor han arbejde fra 1997 til 2000 og fra ISS i Hong Kong og Kuala Lumpur, hvor han var fra 2001 til 2003.


Det er netop i handlen med Kina, at Ib Laursen ApS har en lang historie. Virksomheden, der blev etableret i Øster Vedsted i 1971, var en af de første til at importere brugskunst fra det kinesiske marked, og med Peter Laursen i front er Ib Laursen ApS ekspanderet til at være førende i Skandinavien med salg til hele Europa.

”Min grundtanke er den samme som mine forældres, at udvise klogt købmandskab og have evnen til at fange nye trends og tendenser” Peter Laursen
Det er også Peter Laursens gode købmandskab, sunde fornuft og glæden ved det gode tilbud, der ligger bag de flotte rekordregnskaber, virksomheden har fremlagt de seneste år.


I fritiden er Peter Laursen blandt andet bestyrelsesformand for Vadehavscentret i Vester Vedsted, og er en af idémændene bag Danmarks største legeplads, der er under udarbejdelse i Ribe.
På grund af Corona restriktioner bliver der ikke holdt reception på dagen.

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere