24.03.2020  |  Interior  |  Dekoration

En magisk fødselsdag

Indhold fra partner Hvad er dette?

Gør børnenes fødselsdage til noget ganske særligt – fra morgenvækningen til festen – med de nye, eventyrlige fødselsdagstog fra Medusa-Copenhagen.

Ikke alene spreder de gensynsglæde, når de traditionen tro bliver fundet frem år efter år, men pynter også festligt på børnefødselsdagsbordet.

Lad hesten Harry galoppere med grise, gaver og guirlander henover bordet, eller inviter den pigede, glitrende enhjørning Daisy med til festen, der sødt kommer med en cupcake til lys og en lille bamse. Begge tog er lige dele eventyrlige og dekorative, og deres håndlavede detaljer repræsenterer på finurligste vis essensen af Medusa-Copenhagen. Sæt lys og fødselsdagstal i og gør togene til dine egne. Hurra!

Mere fra F&H of Scandinavia A/S

F&H of Scandinavia A/S

www.fh-as.dk

F&H er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør. Med mere end 20 brands og op mod 10.000 forskellige designs på lagerhylderne, bl.a. Södahl, Rosti, BITZ, Zone Denmark, Blomsterbergs, HOLM, Morsø, Villa Collection, Medusa Copenhagen og Lyngby Glas, er F&H of Scandinavia branchens førende leverandør. Innovation er omdrejningspunktet i alle sammenhæn…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere