20.04.2022  |  Interior  |  Dekoration

Sæt fut i festen med Medusa-Copenhagen

Indhold fra partner Hvad er dette?

I år fylder Medusa-Copenhagen 25 år, og vi elsker bare at fejre fødselsdage.

Vores egen fejrer vi blandt andet med en række nye skæve og søde figurer, der hellere end gerne spiller op til fest og ballade, når der skal være pigeparty eller holdes festlige fødselsdage.

Sang og musik hører enhver fuldblodsfødselsdag og funky fest til – det gælder også i Trylleskoven. Det er herfra vores nye finurlige figurer stammer, og de er altid parate til at fremkalde et skævt smil og masser af glæde, når familien eller vennerne skal fejres med manér.

Sigurd slår takten an

Der er lagt op til masser af gyldne øjeblikke, når Sigurd marcherer hen over bordet iført sit gyldne slaginstrument og mere end almindeligt godt humør.

Sammen med Ulla, der foruden at være rasende begavet er en ørn – undskyld ugle – på trommer, slår han takten an for hele paraden af søde og fantasifulde dyr og skønne biler læsset til randen med gaver, balloner og anden pynt.

Robin blæser dig et stykke

En af Sigurds bedste venner er ræven Robin, der elsker at sætte trompeten for munden og blæse dig et langt stykke. Som alle vores figurer er Robin, Sigurd og deres venner formet med hjertet, håndstøbt med humør og håndmalet med smil.

Figurerne er lavet i polyresin, og ræven Robin er 12 cm høj, pandabjørnen Piet 20 cm, kaninen Ninka 14,50 cm, pindsvinet Sigurd 15 cm høj, uglen Ulla 13,5 cm, mens bilen Bumble blot er 5,5 cm høj – men alle når de helt op på den højeste kvalitet, når det handler om at sprede sjov og glæde.

Mere fra F&H Group A/S

F&H Group A/S

https://www.fh-group.dk/

F&H A/S er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør.  

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere