30.09.2021  |  Interior  |  Belysning

Et succesfuldt 3daysofdesign

Indhold fra partner Hvad er dette?

Under 3daysofdesign udstillede EBB & FLOW i Kongernes Lapidarium i hjertet af københavn. En designdestination bestående af over 50 udstillere, arrangeret og koordineret af Lene Junker Wiberg, Thomas Junker Wiberg og Peter Mørk fra DDcated.

DDcateds Design Hub var en succes med både nationale og internationale besøgende. Destinationen rummede en skøn atmosfære i de smukkeste rammer blandt kongelige statuer. 

Fik du ikke mulighed for at komme forbi os til 3daysofdesign, men er interesseret i at høre mere om os og vores produkter? Så er du meget velkommen til at kontakte Thomas på thomas@ebbandflow.dk. 

Mere fra EBB & FLOW ApS

EBB & FLOW ApS

www.ebbandflow.dk

EBB & FLOW designer og producerer innovativ og dekorativ belysning. Håndlavede produkter i materialer som krystal, glas, messing og stof, som skaber personlighed i ethvert hjem. EBB & FLOW er en dansk virksomhed med international succes, som tager dig igennem en rejse af europæisk håndværk. Mundblæst glas og krystal, dekoreret i hånden og h…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere