01.03.2023  |  Kitchen  |  Udstyr

En unik kaffeoplevelse

Danish Coffee Festival 2023. løber ad stablen fra 14. til 16. april bliver Marktenderiet i Valby. Design- og interiørbutikkerne kan bruge anledningen til at promovere kaffe for kaffeelskere.

Specialkaffe har vundet indpas i de danske hjem og har dermed skubbet både instant kaffe, kaffekapsler samt den billige filterkaffe af banen. Danskerne er nemlig på jagt efter den ekstraordinære kaffeoplevelse. Derfor glæder Specialty Coffee Association, der står bag Danish Coffee Festival, sig til endnu en gang at slå dørene op til Danmarks største kaffefestival. 

Flere spændende udstillere har allerede meldt deres ankomst med bønner og udstyr, og alle kaffeinteresserede kan derudover opleve de bedste baristaer udfolde sig. 

Under festivalen vil der være rig mulighed for at smage nogle af verdens bedste kaffer samt møde alt fra de dygtigste baristaer, ristenørder og eksperter inden for kaffeudstyr. 

Desuden vil man som besøgende blive tilskuer til de danske mesterskaber i brygning og smagning indenfor kategorierne ”cupping”, ”barista” og ”brewers cup”, hvor der blandt deltagerne er flere tidligere danmarksmestre. 

Danish Coffee Festival foregår fra fredag den 14. april til og med søndag den 16. april i Marketenderiet i Valby – nærmere bestemt på Kirsten Walthers Vej 5, 2500 København. Fredag og lørdag vil der være åbent kl. 10-21, hvor der søndag er åbent kl. 10-19. 

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere