03.05.2021  |  Interior  |  Belysning

EBB & FLOW udvider lampekollektion med nyt design

Indhold fra partner Hvad er dette?

Danske EBB & FLOW er kendt for at designe og producere innovativ og dekorativ belysning. En nordjysk designvirksomhed med international succes. Nu udvider virksomheden sin lampekollektion med et nyt elegant design af Susanne Nielsen.

Det nye Uva design er inspireret af en vindrue, det italienske ord for den farverige frugt. Uva er en pendel, som kan hænges alene, i rækker eller i klaser. Præcis som en vindrue. Hæng dine Uva lamper i en klase og drøm dig til en italiensk vinmark. Et lokkende og charmerende landskab.

Uva bringer en illusion af naturen ind i dit hjem. Brug den som en sengelampe, en moderne lysekrone over dit spisebord eller som en smuk pendel i dit køkken eller badeværelse. Designet er tilgængeligt i to størrelser i et stort udvalg af farver, som giver dig mulighed for at udtrykke din personlighed.

I designprocessen viste Uva endnu et visuelt udtryk. Kombinationen af den simple messingkugle og glas- eller krystalkugle afslørede udseendet af en smuk parfume i en regnbue af farver og smukke krystalmønstre. Uva er et innovativt design, som gemmer al teknologien i den lille messingkugle. It’s all in the ball. Et unikt og innovativt design, som skaber en simpel og elegant lampe. Modellen anvender G4 LED teknologi, og IP44 kan tilvælges.

Uva fører dig gennem en rejse af europæisk håndværk. Lampen er håndbygget af kvalitetsmaterialer, som er produceret i Europa. Mundblæst glas og krystal, poleret messing i guld eller sølv og håndslebet krystal. Uva et et produkt af imponerende europæisk håndværk, som monteres og håndbygges i Danmark.

Uva er tilgængelig fra Juni 2021.

Mere fra EBB & FLOW ApS

EBB & FLOW ApS

www.ebbandflow.dk

EBB & FLOW designer og producerer innovativ og dekorativ belysning. Håndlavede produkter i materialer som krystal, glas, messing og stof, som skaber personlighed i ethvert hjem. EBB & FLOW er en dansk virksomhed med international succes, som tager dig igennem en rejse af europæisk håndværk. Mundblæst glas og krystal, dekoreret i hånden og h…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere