22.04.2021  |  Interior  |  Design

EBB & FLOW lancerer ny produktkategori

Indhold fra partner Hvad er dette?

Danske EBB & FLOW er kendt for at designe og producere innovativ og dekorativ belysning. En nordjysk designvirksomhed med international succes. Nu lancerer virksomheden en ny produktkategori, som skaber nye muligheder på det danske marked.

EBB & FLOW har i mange år har specialiseret sig inden for belysning. Nu har virksomheden designet og produceret en dekorativ og håndlavet krystalskål, Rowan Bowl.

Tre forskellige størrelser. Fire forskellige mønstre. Rowan Bowl er en dekorativ skål i ren krystal, som bringer unik kvalitet og eksklusivitet til det danske og internationale marked. Skålen kan anvendes som en vase med en stor buket vilde blomster, en minimalistisk buket eller som en eksklusiv frugtskål. Skålen er en smuk dekoration i sig selv og pynter i ethvert rum.

”Rowan Bowl er et samleobjekt, som fanger din opmærksomhed, når du bevæger dig gennem et rum, og facetmønstrene fanger lyset” – Susanne Nielsen, Designer og Founder.

Rowan Bowl udfordrer dine sanser og giver dig lyst til at mærke facetslibningerne, der reflekterer lyset på smuk og elegant manér. En skål, som du vil have stående på alle overflader i dit hjem.

Designet er et fantastisk resultat af europæisk håndværk. Krystallet er mundblæst, hvorefter krystalmønstret slibes i hånden. En unægtelig og menneskelig proces, som skaber unikke produkter i høj kvalitet med en fortælling og historie for hver enkel skål.

Rowan Bowls er tilgængelige fra juli 2021.

Salgskontakt: Thomas@ebbandflow.dk

Pressekontakt: Line@ebbandflow.dk

Mere fra EBB & FLOW ApS

EBB & FLOW ApS

www.ebbandflow.dk

EBB & FLOW designer og producerer innovativ og dekorativ belysning. Håndlavede produkter i materialer som krystal, glas, messing og stof, som skaber personlighed i ethvert hjem. EBB & FLOW er en dansk virksomhed med international succes, som tager dig igennem en rejse af europæisk håndværk. Mundblæst glas og krystal, dekoreret i hånden og h…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere