14.09.2016  |  Interior  |  Brugskunst

Drøm dig væk med Chic Antiques nye smukke PRE-SPRING-kollektion

Indhold fra partner Hvad er dette?

Sædvanen tro kommer Chic Antique med et smugkig på Forårs-/Sommerkollektionen 2017, der allerede nu kan ses på hjemmesiden.

Drøm dig væk med Chic Antiques dugfriske PRE-SPRING kollektion Authentic Dreams. Kollektionen leder tankerne hen på det friske lyse forår med spæde knopper, og blomster, der snart står i fuldt flor. I den mørke kolde tid drømmer vi os væk og ser frem til de lyse tider, der kommer igen om nogle måneder. Med PRE-SPRING kan vores kunder forudbestille de fantastiske forårsartikler til deres kunder allerede nu.

Authentic Dreams kollektionen er fyldt med det lækreste vintage zink, autentiske potter med charme og patina, romantiske lanterner, lækre quilt og de mest vidunderlige påskeæg i patineret guld. Indret og dekorer med de helt nye varer i sarte farver og rustikke patinerede materialer, og skab din helt egen drømmende, romantiske stil.

Som noget helt nyt kommer bl.a. hele vores smukke Antoinette glas-serie i en romantisk rosa farve og endda med endnu flere styles. De smukke glas er perfekt til en stemningsfuld sommerdag i det grønne. Servér hjemmelavet saft i de klassiske drikkeglas eller en god flaske bobler i de slanke champagneglas, og giv dine gæster en ekstraordinær oplevelse.  

Tags: Chic Antique

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere