30.11.2020  |  Business  |  Branchenyt

Det vrimler med Bolia

I hjertet af det populære Berlin-Mitte åbner d. 20. november den tredje Berlin-baserede Bolia-butik, som samtidig er Bolias 63’ende butik på verdensplan.

Bolia fortsætter sin internationale ekspansion. Møbelbrandet fokuserer i øjeblikket indsatsen i Europa ved at åbne butik nummer 63 og 64 i Berlin og København i henholdsvis november i år og januar 2021.

Den nye Flagship Store åbner i nærheden af Hackescher Markt og råder over et areal på 500 kvadratmeter fordelt på to etager. Med en intention om at skabe et inspirerende sted, omfatter butikken brandets nye koncept: Design Atelier – et rum for kreativ og ubegrænset udforskning af Bolias store kollektion gennem ni moods, som er designet til at man kan fordybe sig i sin fremtidige indretning af hjemmet.

I København, der er brandets hjemmemarked, kommer den nye butik til at ligge på Østerbro. To etager og næsten 400 kvadratmeter vil være tilgængelig for opdagelse i Bolias unikke fortolkning af New Scandinavian Design.

”Vi har nu 63 butikker i 9 lande, webbutikker i 32 lande og mere end 600 detailforhandlere i mere end 50 lande. Dette betyder dog ikke, at vi er færdige med at udvide. Vi har et meget solidt og sundt fundament, og med vores store investeringer i IT, en mere bæredygtig kollektion og en moderne handelsplatform er Bolia godt rustet til kampen om de fremtidige kunder ”, siger Camilla Kallehauge Møller, chef for PR.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere