Bolia International A/S

www.bolia.com

  • 28925701
  • Værkmestergade, 11, 1. etage

Om

Lad os starte ved begyndelsen. Vi laver møbler. Men vi er ikke et traditionelt møbelfirma. Vi er en designvirksomhed med fokus på kreativitet i alt, hvad vi laver. Vores team af prisbelønnede designere lægger hele deres sjæl i designet af vores unikke kollektioner, der er fyldt med personlighed og kærlighed.     

Når du besøger vores butikker vil vi forføre alle dine s…

Læs mere  

Om

Lad os starte ved begyndelsen. Vi laver møbler. Men vi er ikke et traditionelt møbelfirma. Vi er en designvirksomhed med fokus på kreativitet i alt, hvad vi laver. Vores team af prisbelønnede designere lægger hele deres sjæl i designet af vores unikke kollektioner, der er fyldt med personlighed og kærlighed.     

Når du besøger vores butikker vil vi forføre alle dine sanser med inspirerende installationer, bløde velour sofaer, cool mixtapes, økologisk kaffe og chokolade, vidunderlige dufte og selvfølgelig det bedste inden for New Scandinavian Design.     

Du finder vores inspirerende koncept butikker i Danmark, Tyskland, Norge, Sverige, Holland, Belgien, Schweiz, Østrig og snart Frankrig. Og gennem vores webshop kan vi tilbyde levering til alle EU lande. Vi er også glade for at have dygtige samarbejdspartnere over hele verden, der sælger udvalgte designs fra vores kollektion i deres flotte designbutikker. Og hver dag finder vi nye venner til B2B-listen

 

Er du passioneret kollega, har fingeren på pulsen og sans for detaljen? Trives du i et kreativt, resultatorienteret og dynamisk miljø? Så kan det være dig, vi søger. 
Bolia.com er en international og ambitiøs virksomhed i høj vækst. Vi er i konstant udvikling og søger derfor hele tiden nye talenter. Hos os kan du skabe din egen fremtidige karriere - både i en af vores mange butikker eller på det internationale hovedkontor i Aarhus.

 

I vores butikker

Hvis du ønsker at gøre karriere i én af vores butikker, så vil vi meget gerne hjælpe dig på vej. Vi tror nemlig på, at de største talenter skal findes i Bolia.com. Så starter din karriere som salgsassistent, er der mange muligheder for at vokse sammen med os. Vi åbner konstant butikker i nye lande, hvilket hele tiden giver nye karrieremuligheder i både ind- og udland. Det eneste vi kræver af dig er, at du udviser selvstændighed, ansvarsfølelse og at du tager ejerskab. Der er mange muligheder for at gøre karriere i Bolia.com og vi glæder os til rejsen sammen med dig.

 

Bolia International

Vores internationale hovedkontor ligger i Aarhus, Danmark. Herfra udvikler og styrer vi Bolia.com, herunder den daglige support af vores butikker, ekspansion til nye markeder, kontinuerlig udvikling af nye produkter, kundeservice, udvikler nye IT-produkter og står for alle marketingaktiviteter.

Vores højeste mål er at udvikle Bolia.com som brand og virksomhed. Et mål vi tager meget alvorligt. På vores hovedkontor vil du få et bredt kendskab til, hvad der foregår bag kulisserne i en stor international designvirksomhed. Du vil få mulighed for at arbejde sammen med mange forskellige afdelinger, da vi alle arbejder sammen om ét fælles mål: Bolia.com.

 

Kreativitet og uovertruffent håndværk

Vi arbejder med kreativitet og følelser i alt, hvad vi gør, lige fra vores kollektioner til vores butikker. Vores butikker er designet til at stimulere alle dine sanser, overraske dig og give dig et smil på læben. Vi leger med organiske materialer, overraskelser, kontraster, smagsoplevelser, digitale elementer og inspirerende installationer. 

Vores virksomhedskultur er ærlig, kreativ, fleksibel, dynamisk og resultatorienteret – vi ved, hvornår vi skal arbejde hårdt, og hvornår vi skal fejre vores successer – uanset hvad, så gælder det om at have et smil på læben.

Vi arbejder i et internationalt og kreativt miljø og er fyldt med gode ideer til, hvordan vi kan gøre alting endnu bedre. Derfor vil du opleve, at du hurtigt vil få spændende og meningsfulde opgaver og rig mulighed for personlig udvikling, uanset om du arbejder i vores butikker eller på vores internationale hovedkontor.

Hvis du synes alt dette lyder spændende, og du mener, du besidder den erfaring og de hemmelige våben, som kan bidrage til den fortsatte positive udvikling hos Bolia.com - ja, så vil vi rigtig gerne høre fra dig, uanset om du søger på en af vores opslåede stillinger eller sender os en uopfordret ansøgning.

Vi glæder os til at møde dig.

Kontaktpersoner

Line Bering Larsen

Marketing & Omnichannel Director

Anette Andrea Sørensen

HR Director

Lars Lyse Hansen

CEO

Johnny Rubach Lauritsen

Range & B2B Director

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere