15.06.2017  |  Kitchen  |  Udstyr

DET NATURLIGE VALG VED BORDDÆKNINGEN

Indhold fra partner Hvad er dette?

Skønt underlag. Kan man li’noleum, vil man elske de flotte dækkeservietter.

Lino er en unik serie af dækkeservietter i linoleum og har en flot satinmat overflade, føles behagelige at røre ved - og så er de fremstillet af naturlige ingredienser.

De naturlige ingredienser - linolie fra raps, træmel og fint kalk - giver linoleum sin elegance og hold-barhed og er indbegrebet af høj kvalitet og design.
Linoleum er yderst populært og bruges blandt andet som finish til eksklusivt møbeldesign. Det føles behageligt og har et mat og naturligt udtryk - og så har linoleum nogle helt unikke egenskaber: ingen synlige fingeraftryk og samtidig en antibakteriel, hygiejnisk overflade. Klare fordele for dækkeservietter.

Dækkeservietterne fås i otte farver, naturlige toner og boligens varme nuancer, som matcher tidens trends. Der er anvendt 100 pct. naturfarve hele vejen igennem, så eventuelle småridser er svære at få øje på.
 

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere