03.03.2021  |  Kitchen  |  Udstyr

Designikon fornyer sig igen

Margrethe-skålen fra Rosti er i sig selv prominent som en klassiker, der nu har holdt sig næsten 50 år på toppen. Samtidig giver det naturligvis skålen et ekstra strejf af eksklusivitet at være opkaldt efter selveste den danske Dronning Margrethe.

Gennem tiden er Margrethe-skålen desuden kommet i mange funky og flotte farver, og i år er der igen kommet nye til.

Farverne Humus og Curry lægger sig i den farveskala, Rosti kalder Home Spun. Her er farverne baseret på naturens egne farver og fokuserer på det simple liv og historien om det gode håndværk.

Farven Carrot tager også udgangspunkt i naturen. Med sin klare, dybe orange skrivers den sig samtidig ind i Rostis Game Scape-farveskala, hvor omdrejningspunktet er en funktionel, moderne og modig æstetik, som signalerer individualitet.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere