19.12.2016  |  Business  |  Branchenyt

Design denmark får ny adm. direktør og direktion

Design denmark har fundet sin nye adm. direktør: Henrik Weiglin. Samtidig nedsættes en direktion, hvor Abelone Varming udnævnes til udviklingsdirektør.

Designalliancen Design denmark får nu en ny organisering af sin ledelse. Det sker med nyudnævnelserne af Henrik Weiglin som administrerende direktør og Abelone Varming som udviklingsdirektør.

Bestyrelsesformand i Design denmark og Global Head of Strategic Alliances i Designit, Martin Delfer, siger om Design denmarks nye profiler:

”Med Henrik får vi en sjælden kombination af driftssikkerhed, forretningsforståelse og visionært udsyn. Samtidig er vi rigtigt godt tilfredse med at skabe en direktionsstruktur, der også føjer kreative og designfaglige kompetencer til Design denmarks daglige ledelse; Abelone er en stærk designfaglig profil, som har talent for at opbygge relationer mellem medlemmer, virksomheder og samarbejdspartnere. Og de to har tilsammen de kompetencer, vi mener, der skal til, for at videreudvikle vores projektorganisation”.

Læs også: Design denmark-direktør får internationalt topjob

Henrik Weiglin har siden den. 1. september 2016 fungeret som vicedirektør i Design denmark, og før dét var han ansat som designalliancens medlemschef. Han har også arbejdet som sekretariatsleder hos brancheorganisationen for IT-virksomheder, ITB. Henrik er uddannet BA. Oecon.

”Jeg glæder mig til at skrue endnu mere op for alliancetankegangen, som er dét, Design denmark bygger på. Jeg tror på, at netop alliancerne – mellem designere og virksomheder, mellem skoler og erhvervsliv, mellem globale udfordringer og danske designløsninger, og mellem offentlige og private spillere, er dét, som skaber værdi og forretning for den enkelte designer og for branchen som helhed”, siger Henrik Weiglin.

Abelone Varming er uddannet grafisk designer og er grundlægger af designvirksomheden Punktum Design, hvori hun fortsat vil være partner. Abelone har fungeret som designfaglig næstformand i Design denmarks bestyrelse, som hun nu træder ud af. Abelone Varming tiltræder jobbet pr. 1. februar 2017.

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere