08.10.2015  |  Business  |  Branchenyt

Decorateshop åbner i Kolding

Interiørbutikken Decorateshop slår snart dørene op for sin syvende butik, som skal ligge i Kolding midtby.

Kolding får snart føjet endnu en specialforretning til byen. Det sker, når Decorateshop inden længe åbner sin syvende butik, som kommer til at ligge på Jernbanegade i midtbyen. Det skriver Kolding Lokalavis på sin hjemmeside.

Lokalerne på Jernbanegade blev overtaget pr. 1. oktober, og ejer Morten Broløs håber, at butikken kan åbne allerede den 1. november:

”Det vil være ønskeligt, hvis vi allerede kan åbne den 1. november. Så bliver det vist også rekord for hvor hurtigt, vi har åbnet en butik efter overtagelse af lokaler”, siger Morten Broløs til Kolding Lokalavis.

I foråret åbnede Decorateshop en butik i Horsens. Desuden har Morten Broløs og hans kone butikker i Aarhus, Silkeborg, Randers og Vejle.

Til butikken i Kolding skal der ansættes to fuldtidsansatte. Ifølge Kolding Lokalavis er de to stillinger endnu ikke besat.

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere