13.08.2019  |  Business  |  Branchenyt

Danske BoConcept vinder international pris

Brandet er blevet tildelt prisen ”Best Lifestyle Franchise 2019” ved Global Franchise Awards.

Global Franchise Awards afholdes som en del af IFA's (International Franchise Association) årlige kongres, der betegnes som den største begivenhed inden for franchiseverdenen, når det gælder forretningsudvikling og personlig udvikling. I år fandt kongressen og prisuddelingen sted i Las Vegas og priserne hylder dygtighed og professionalisme inden for international franchisevirksomhed og anerkender de brands, som har gjort det særlig godt. Heriblandt altså danske BoConcept. Bag prisen står magasinet ”Global Franchise Magazine”.

I forbindelse med prisen havde dommerne lagt vægt på de deltagende brands vækst og ambitioner i udlandet, stærk support til franchisetagerne, en stærk marketingkampagne og en vilje til at fremme franchisevirksomhed som koncept. Dommerne gik først og fremmest efter brands, som – efter deres mening – havde hævet niveauet inden for global franchisevirksomhed.

“BoConcepts franchisetagere har opnået succes og stor kundetilfredshed i flere lande verden over. BoConcept har en tiltrækkelig størrelse hvilket skaber et solidt grundlag for yderligere udvikling og vækst på et internationalt plan”, lød de i dommernes udtalelse om BoConcept.

BoConcept omfatter 300 butikker i 65 lande, og er derfor et stærkt brand med et globalt franchisekoncept og prisen blåstempler yderligere denne position.

www.boconcept.com

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere