07.03.2018  |  Business  |  Branchenyt

Dansk møbelhus retter op

Med nye kræfter i ledelsen vender dansk møbelhus et tocifret millionunderskud til et positivt driftsresultat.

Efter en katastrofal it-satsning for et par år siden, der endte med at koste Paustian et tocifret millionunderskud og tvang ejerne til at tilføre selskabet flere penge, købte designmanden Frantz Longhi halvdelen af det mere end 50 år gamle møbelhus og satte sig selv i direktionsstolen.

Det har vist sig at være helt rigtigt for Paustian, der nu har reduceret underskuddet væsentligt og derfor må siges at være på rette kurs igen.

Paustian kom ud af regnskabsåret 2015/16 med et rekordstort underskud på 15,7 mio. kr. Mens det for 2016/17 er reduceret til et underskud på 3 mio. kr. og med en øget bruttofortjeneste.

”Planen er fortsat forbedring af resultat og effektivisering af de interne processer. Fokus for regnskabsåret 2017/18 er fortsat at sikre fundamentet for vækst gennem optimering af organisation, processer og produktudvikling/produktion. Fundamentale områder, der skal opfylde markedets krav til moderne og lønsom drift”, skriver Paustian i deres årsrapport.

www.paustian.com

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere