24.04.2018  |  Business  |  Branchenyt

Dansk brand vinder fornem pris i Milano

I sidste uge vandt en dansk designvirksomhed en af de prestigefyldte Frame Awards til Salone del Mobile, der fandt sted i Milano den 17.-22. april.

Den årlige møbelmesse i Milano, Salone del Mobile er netop afsluttet og et af højdepunkterne, nok især for danske Montana, var afsløringen af magasinet Frame’s prestigefyldte awards, der hylder de bedste stande på messen. Montana vandt i kategorien "best use of colour", hvilket må siges at være velfortjent for deres smagfuldt farverige indretning og iscenesættelse på messen. Standen var designet af Helena Laursen, der er arkitekt og Head of Spatial Design hos Montana.

“Det er en stor ære at vinde en prestigefyldt pris som Frame Award i farvekategorien, da farver er grundlæggende, og samtidig det vigtigste designelement i Montana-systemet”, lyder det fra Helena Laursen i en pressemeddelelse fra virksomheden udsendt i forbindelse med prisen.

Montanas stand var delvist åben og med høje elementer skabt af bl.a. egne reol- og hyldemoduler. Farveskalaen var primært holdt i Montanas røde farver som Zen Red, China Red, Rio og Moulin Rouge suppleret af Candy Floss og med kontrastfarver som sort og antracit.

I kategorien var andre sværvægtere som Moroso, Lammhults, Tacchini og Laufen også nominerede, men måtte se sig slået af Montana og Helena Laursens design.

Messestanden blev yderligere brugt til at præsentere Montana Furnitures nyhed, et fritstående hyldesystem, Montana Free, designet af Jakob Wagner.

www.montana.dk

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere