07.05.2015  |  Business  |  Branchenyt

Danish LivingRoom vil udstille flere steder

Det danske messekoncept Danish LivingRoom ønsker, efter en succesfuld Milano-messe, at brede sig til nye markeder.

Messen Salone Internazionale del Mobile blev fornyligt afholdt i Milano. Under messen kunne gæsterne besøge fællesstanden Danish LivingRoom, som var med i Milano for fjerde gang. Fællesstaden er arrangeret af Innovationsnetværket Livsstil – Bolig & Beklædning, som nu ønsker at Danish LivingRoom skal udstille flere steder – muligvis i Shanghai. Det skriver wood-supply.dk.

Konceptet for Danish LivingRoom er at give de besøgende ’et lille stykke af Danmark’, og det er med fællesstanden lykkedes at skabe en attraktiv platform for danske møbel- og designvirksomheder, der ellers ville have svært ved at komme igennem som udstiller i Milano.

Arrangørerne har i første omgang Kina, Shanghai, i tankerne. Her arbejder det danske konsulat på at få udstillingen vist.

Læs også: Fælles, dansk stand på Milano-messe

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere