30.11.2022  |  Interior  |  Accessories

Ny serie af dekorative lys fra Cozy living

Indhold fra partner Hvad er dette?

Cozy livings helt nye serie af dekorative lys er et skulpturelt og iøjenfaldende twist på det klassiske stearinlys, hvor både lys og stage går ud i ét.

Cozy livings lancerer netop nu en serie af smukke lys med en unik blanding af runde former, prægede mønstre og strømlinede riller, der vil fungere som et legende og spændende element i ethvert rum.

De nye uparfumerede lys er en del af Cozy livings SS23 kollektion, men vil allerede være på lager 1. december og kan dermed leveres til kunder i tide til både jul og nytår.

Lysene er produceret i 100% stearin og fås i fem varianter i farverne White, Light Stone og Dark Taupe.

Mere fra Cozy living A/S

Cozy living A/S

www.cozyliving.dk

Cozy living skaber hyggelige rum med masser af karakter.  Designvirksomheden, der blev etableret i 2012 og nu forhandles i mere end 25 lande, er kendt for håndlavede produkter i eget design og et smukt farveunivers. Med et stort udvalg af bløde boligtekstiler, funktionelle småmøbler, dekorativ indretning, lamper og stearinlys, tilbyder Cozy living hverdagsvenlig l…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere