07.02.2023  |  Interior  |  Design

Smukke småborde fra Cozy living

Indhold fra partner Hvad er dette?

Den nye SS23 kollektion fra Cozy living byder på en lang række nyheder i lyse, lækre farver. De tre nye småborde er ingen undtagelse, hvor marmoren's smukke struktur på forskellig vis giver kant og et helt unikt udtryk.

De tre nye marmorborde hedder Tessa, Jolene og Lilja.

Tessa: Med sin enkle ramme og elegante grå marmorplade med smukke lange årer, byder Tessa sofabordet på et moderne og iøjenfaldende design, der føles både let og robust. 145 x 50 x 42 cm / Vejl. udsalgspris: 4.999 kr.

Jolene: Et smukt og tidløst sofabord, der fungerer til både afslappende stunder og sociale sammenkomster. Designet har en robust, pulverlakeret metalramme med en markant grå marmorplade og en smart bakke til magasiner eller bøger. Ø60 x 60 cm / Vejl. udsalgspris: 3.999 kr.

Lilja: Et moderne lille sidebord, der byder på en interessant kontrast mellem basens lige linjer og den runde, hvide marmorplade med sine smukke, organiske markeringer. Ø 40 x 45 cm / Vejl. udsalgspris: 2.299 kr.

Ligesom de fleste andre nyheder fra Cozy living's SS23 kollektion, vil de tre nye borde være på lager fra midt februar.

Mere fra Cozy living A/S

Cozy living A/S

www.cozyliving.dk

Cozy living skaber hyggelige rum med masser af karakter.  Designvirksomheden, der blev etableret i 2012 og nu forhandles i mere end 25 lande, er kendt for håndlavede produkter i eget design og et smukt farveunivers. Med et stort udvalg af bløde boligtekstiler, funktionelle småmøbler, dekorativ indretning, lamper og stearinlys, tilbyder Cozy living hverdagsvenlig l…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere