20.02.2023  |  Interior  |  Tekstiler

Sæsonens nye puder fra Cozy living

Indhold fra partner Hvad er dette?

Cozy living er kendt for deres unikke designs, lækre farvesammensætninger og en utrolig blødhed når det kommer til puder og boligtekstiler.

Og dette forår byder på flere spændende pudenyheder fra Cozy living, herunder

Fleur Embroidery Cushion Cover, 45 x 45 cm
Den nye håndbroderede pude ligner et maleri med sin store blomstermønster og tætte tekstur. Det unikke design med små knuder er lavet af 100 % bomuld og håndbroderet på lærred, hvilket giver struktur og en lækker taktilitet.

Haya Linen Stripe Cushion Cover, 50 x 50 cm
Det nye bløde pudebtræk  er sofistikeret og moderne med et tilbagelænet, bohemepræg. Det subtile chevron mønster og frynser langs kanten tilføjer karakter, mens de rolige, smukke farvekombinationer og lodrette striber skaber ro. Et unik design med masser af personlighed.

Rosie og Viana Patchwork Velvet Cushion / Carla Striped Velvet Cushion
Giv hjemmet et grafisk og legende udtryk med patchwork eller stribede puder i blød velour, denne sæson i en smuk blanding af friske blå nuancer og en rolig og afslappende blanding af creme og alpaca.

Mie Cushion Cover, 25x45 / 45x70 cm
Produceret af jacquardvævet Chenille-garn. Pudernes subtile karakteristika er en kombination af den meget bløde og taktile overflade og elegante pipingdetaljer. En tidløst pudebetræk i høj kvalitet med skjult lynlås.

Puderne kan bruges enkeltvis eller sættes sammen med Cozy living skønne basispuder i hør og velour, hvor sæsonen også byder på flere nye farver.

De nye puder og pudebetræk er allerede på lager og klar til levering.

Mere fra Cozy living A/S

Cozy living A/S

www.cozyliving.dk

Cozy living skaber hyggelige rum med masser af karakter.  Designvirksomheden, der blev etableret i 2012 og nu forhandles i mere end 25 lande, er kendt for håndlavede produkter i eget design og et smukt farveunivers. Med et stort udvalg af bløde boligtekstiler, funktionelle småmøbler, dekorativ indretning, lamper og stearinlys, tilbyder Cozy living hverdagsvenlig l…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere