30.04.2018  |  Kitchen  |  Udstyr

Bodums stempelkande bliver miljøvenlig

Bodum lancerer nu den klassiske Chambord stempelkande i polykarbonat. Materialet er genanvendeligt og dermed endnu mere miljøvenligt end glas.

Bodum vælger nu at satse på miljøet. Det betyder, at den klassiske Chambord stempelkande – den der i folkemunde kaldes Bodum stempelkanden - nu også kan fås i polykarbonat.

”Vi glæder os til at få den nye udgave af Chambord stempelkanden ud på markedet. Den er bedre for miljøet end glaskanderne, og så kan de praktisk talt ikke gå i stykker”, forklarer Caspar Niel fra Bodum, på en tur rundt i den nye flagship store i Frankfurt i forbindelse med Ambiente.

Grunden til at polykarbonat (PC) er mere miljøvenligt end glas, forklarer Caspar Niel, er, at hvor borsilikatglas, der anvendes i dag, ikke kan genanvendes, kan PC genbruges og smeltes om, når det afleveres på genbrugsstationen.

”Og gælder det restauranter og lignende, er de rigtig glade for, at stempelkanderne nu er i PC. De er nemlig ikke til at slå i stykker”, siger Caspar.

Han forklarer, at polykarbonat er en alsidig, hård, BPA-fri plast, der bruges til en lang række produkter, der kræver ekstra styrke. Eksempelvis er skudsikre vinduer fremstillet af PC.

”Den største fordel ved PC sammenlignet med andre plasttyper er at det er utrolig slagfast og holdbart – og på samme tid har det en lav vægt. Mens akryl er 17 pct. stærkere end glas, er PC næsten ikke til at knuse. Og så vejer PC kun en tredjedel af akryl og en sjettedel af glas”, forklarer Caspar.

Der er ingen tvivl om, at det kræver lidt tilvænning for forbrugerne at den velkendte stempelkande nu er i plast, men udviklingen går mod større miljøvenlighed, og Bodum følger med, og netop miljøvenligheden er et alletiders salgsargument for de dygtige personaler ude i butikkerne.

I Bodums nye flagship store i Frankfurt kunne man også se en lang række andre nyheder fra Bodum til den kommende sæson. En af de største nyheder er den nye kaffebrygger Mokka og eMokka, men også et nyt stel blev præsenteret samt et Dry Martini-sæt.    

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere