04.09.2020  |  Bloom  |  Brugskunst

Blomstrende nyhed

Med bløde former og plads til kreativitet byder erik bagger velkommen til to nye vaser i In Bloom-serien: Tall & Handsome og Small & Swift.

Ligesom deres ”storesøster” Lush & Lovely er disse vaser designet til at gøre det nemt at arrangere havens smukke blomsterstilke og grene. 

Vaserne er alle designet af havedesigner og stylist Dorthe Kvist, som blandt andet til serien har udviklet den unikke og dekorative FlowerCharm, som omfavner blomsterstænglerne og holder dem på plads, så man hurtigt og nemt kan trylle blomster til smukke buketter. 

Tall & Handsome er en høj vase til lange stilke, som med den medfølgende FlowerCharm nemt kan blive forvandlet til smukke blomsteropsætninger. Small & Swift fuldender serien med dens skønne lille størrelse, der passer perfekt til en fin lille buket eller en enkelt stilk fra haven.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere