09.04.2018  |  Business  |  Branchenyt

Bedst i test igen

De populære slow juicere Witt by Kuvings C9600 og C9700 har igen vundet Bedst i test – denne gang i svenske Aftonbladet.

Witt by Kuvings slow juicere høster gentagne gange Bedst i test og senest fra svenske Aftonbladet, som bl.a. har testet efter udvindingsprocent, lyd, betjening og juicekonsistens. Witt by Kuvings har ydermere bl.a. vundet bedst i test i Berlinske Tidende, Danmark samt fra norske Carina Hultin Dahlman og TV2 Norge.

Det særlige ved en slow juicer er, at den kværner frugter og grøntsager, hvorved juicen får en længere holdbarhed, idet juicen iltes mindst muligt. Juicen kan opbevares i køleskabet i op til 3 døgn i en lys- og lufttæt beholder. Derudover presser en slow juicer hele stykker frugt og grøntsager, der derfor ikke behøver at skæres i mindre stykker og når frugt og grønt kværnes, opnås en mere fyldig smag samt en bedre udnyttelse af råvarerne. Med det store påfyldningsrør er det desuden nemt og hurtigt at lave en sund og næringsrig koldpresset juice.

www.witt.zone/slowjuicer/

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere