23.07.2018  |  Kitchen  |  Udstyr

Bedst i test

Greenpan vinder forbrugerrådet TÆNK's Bedst i test på stegepander med deres Barcelona serie.

Greenpan, der oprindeligt opfandt den keramiske non-stik belægning på pander og gryder vinder nu "Bedst i test" med deres Barcelona-serie.

Barcelona-serien består af pander, som er produceret til at holde længere end normalt.

Kombinationen af ekstra tykt aluminium og den nyeste Magnito bund sikrer jævn og hurtig opvarmning - også ved induktion.

Panderne er forstærket med en keramisk belægning med diamanter og designet til lang holdbarhed. Panderne har også den keramiske belægning på ydersiden, hvilket gør den nem og hurtig at rengøre. Og så er det også muligt at benytte redskaber af metal, når der laves mad. 

Produkterne fra Greenpan vil aldrig frigive nogle former for kemikalier og er helt fri for PFOA, PFAS, bly eller cadmium.

Fun Nordic ApS distribuerer Greenpan produkterne i Danmark.

www.funnordic.dk

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere