Lind Dna præsenterer to nye serveringsbakker.
Lind Dna lancerer nu to nye bakker ved navn Traysquare og Slimtray. Traysquare-bakken er udarbejdet i mat akryl med et indlæg af optimeret genbrugslæder. Samspillet mellem de to materialer giver et dynamisk look, og det udskiftelige indlæg gør, at der findes adskillige muligheder for at skabe det helt rette udtryk.
Slimtray-bakken er en serveringsbakke udarbejdet i en kombination af formspændt valnøddetræ og optimeret genbrugslæder. Dette særlige materialevalg er med til at give Slimtray et eksklusivt look og giver samtidig bakken en robusthed og en slidstyrke, der komplementerer dens organiske formsprog.
Accessories

Ansvarlig indpakning
Cook & Baker lancerer en helt ny serie under navnet RESPONSIBLE. Serien byder på smarte alternativer, når det gælder indpakning samt opbevaring af madvarer.
Table top

Tidløs grå
Branchenyt

Brancheprofilen: Hos Sinnerup er kunderne i fokus
For 26 år siden begyndte Dorte Hofstedt i Sinnerup som juleassistance, og hun har aldrig set sig tilbage siden. Nu står hun som butiksleder i en branche, der i stigende grad rykker online. Dette ændrer dog ikke på målbevidstheden: “Det skal være en oplevelse at gå i butik, ellers kan kunderne lige så godt være hjemme og trykke på en knap”.
Table top

Udforsk havet
Royal Copenhagen lancerede sit nyeste stel, HAV, i 2019 som en hyldest til ikoniske elementer fra Royal Copenhagens rige designarv og til havet, som omgiver Danmark. Nu introduceres de to første tilføjelser HAV-kollektionen, en yndig kande og en lille, fin tallerken.
Branchenyt

Glaspuster smelter grøn omstilling om til god forretning
Gode, grønne råd fra et EU-projekt har pustet mere genbrug og bæredygtighed ind i den bornholmske designer og glaspuster Pernille Bülows virksomhed. Og et nyt marked har åbnet sig.
Belysning

Et naturligt lyspunkt
Nu tilføjer Nordic Tales endnu et familiemedlem til designkataloget; lampen 'Bright Breeze'.