Bahne

Branchenyt

Bahne i Esbjerg flytter lokaler

Bahne i Esbjerg Storcenter flytter til nye lokaler i midtbyens kommende indkøbscenter.

Branchenyt

Formland tiltrækker kæderne

En lang række af landets kæder bakker op om den 65. udgave af Formland. Det er messens brede udvalg af udstillere, nyheder og events, som tiltrækker kæderne og deres medarbejdere, lyder det.

Branchenyt

”Vi er mange, der efterspørger én samlet messe”

Jacob Bahne er administrerende direktør hos Bahne, som i år kan fejre 50 års jubilæum. Designbase har talt med den familieejede virksomheds direktør om sommerens messer og branchen generelt.

Branchenyt

50 år med Bahne

Butikskæden Bahne kan i år fejre 50 års fødselsdag.

Branchenyt

5 hurtige til Louise Teglstrup, elev hos Bahne

Louise Teglstrup går på Handelsfagskolen, hvorfra hun er ved at skrive den afsluttende fagprøve. Derudover er hun elev hos Bahne i Vejle. Her er hun blevet introduceret for ”Bahne-ånden” og ved nu alt om kundekontakt og kundeservice. Hendes drøm er at blive afdelingsleder selvsamme sted.

Branchenyt

designbaseprisen 2012: Vi vil være unikke i markedet

Butikskæden Bahne har netop modtaget Gia-prisen, der uddeles i samarbejde mellem Erhvervsmagasinet Designbase og International Home- and Housewares Show i Chicago til den mest innovative detailbutik inden for interiørbranchen i Danmark.

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere